Policy praktijk Corona Virus praktijk

Policy praktijk Corona Virus praktijk

In verband met het coronavirus verzoeken wij u vriendelijk om NIET naar de praktijk te komen indien u luchtwegklachten, koorts of verkoudheid heeft. Overleg eerst telefonisch met onze assistentes. Indien nodig wordt u beoordeeld door een van de huisartsen op ons coronaspreekuur.

Heeft u andere klachten waarover u de huisarts wilt spreken, dan kan dat telefonisch, via e-consult of via een afspraak op de praktijk. Voor een e-consult of het bestellen van medicatie via internet moet u zich eerst aanmelden bij MijnGezondheid.net

Heeft u klachten van de huid of niet urgente hulpvragen dan kunt u een mailtje sturen naar assistentebuckley@ezorg.nl. U mag ook foto’s van huidaandoeningen mailen naar dit beveiligde adres. Vermeld dan wel duidelijk uw naam, geboortedatum en een korte omschrijving van uw klacht.


Therapist Irene Anggreeni hosts an online group especially for people who need extra check-in with other humans -internationals of locals, especially during these difficult covid-19 times. For more information:

Klik hier voor inschrijving van de nieuwsbrief

In deze nieuwsbrief komen de volgende onderwerpen aan de orde

  1. The why and how of the Dutch approach to the pandemic
  2. How to get medical support, even if you have not registered with a GP
  3. Managing family life, with everyone at home
  4. How to keep mentally fit and whom to call if you can’t cope
  5. How to keep close with friends and family in times of ‘social distancing’
  6. The Healthiest Way to Sweat Out a Pandemic: keeping fit in isolation

Keep safe and healthy !


U ontvangt de nieuwsbrief die wij een paar keer per jaar versturen omdat u zich hiervoor heeft aangemeld of interesse heeft getoond in het non-profit netwerk Healthcare for internationals dat de Nederlandse zorg beter wil laten aansluiten op de behoefte en verwachtingen van de meer dan 1.200.000 buitenlanders  die in ons land wonen. Als u geen nieuws meer wilt ontvangen van H4i klik dan op unsubscribeTranslate »
Call Now Button