Meer online regelen met onze praktijk

Meer online regelen met onze praktijk

Beste patiënt,

– Heeft u een vraag voor de huisarts of verpleegkundige en vind u het niet nodig om hiervoor op het spreekuur te komen, maak dan een afspraak via MGN of via de website en vermeld hierbij dat het om een telefonische afspraak gaat.  
– U kunt ook altijd een e-consult aanmaken via MijnGezondheid.net (MGN). MGN is ook handig als u de huisarts een foto wilt sturen van een huidplekje.
– Heeft u via de huisarts een (bloed) onderzoek laten verrichten? De huisarts belt u binnen 48 uur terug met de uitslag. Het is ook mogelijk om via MGN uw bloeduitslagen in te zien.
– Wilt u een herhaalrecept aanvragen. Dit kunt u heel makkelijk zelf regelen via MGN.
– U krijgt 1 dag voorafgaand aan uw afspraak met de huisarts een SMS bericht ter bevestiging van uw afspraak. Heeft u een afspraak met de verpleegkundige dan kan het zijn dat u 1 week voorafgaand aan de afspraak een SMS bericht ontvangt om bloed te laten prikken. Om bloed te laten prikken bij onze prikpost moet u eerst een afspraak inplannen via de assistente. Vergeet niet om uw correcte mobiel telefoonnummer aan ons door te geven anders werkt de SMS service niet!
– De tijden van de prikpost zijn maandag, dinsdag en donderdag van 8.00-10.00 uur
– Wij verzoeken u vriendelijk om niet zonder afspraak aan de balie te verschijnen. Staat u aan de balie, bel dan de assistente op T 010 4663357.

– Kom alleen naar uw afspraak. Indien nodig mag u 1 begeleider meenemen.

Download folder hier
Translate »
Call Now Button